Novinky

Divina z českých lesov sa vracia do regionálnych reštaurácií a domácností. Vysoko kvalitné mäso pod značkou Petron vyrába Bidvest vo vlastnom modernom závode.
Viete, ako staré sú zvieratá v dobe porážky? Aké sú slovenské ekvivalenty pre anglické názvy častí mäsa z Írska? Odpovede nielen na tieto otázky prináša článok Írske hovädzie mäso – tretí diel seriálu o mäse, hlavnom delení a vhodnom použití jednotlivých častí.
Bidvest pod značkou Bagetier zahájil výrobu novej rady bohato plneného jemného pečiva z vlastného lístkového cesta. Vznikli zaujímavé kombinácie populárnych a netradičných chutí.
Viete, že hovädzie mäso patrí k zdravému životnému štýlu? Ako sa mení farba mäsa s vekom zvierat? Ktoré hovädzie je zadne a ktoré predné? Prečo si vybrať na guláš nožinu a prečo stehno? Odpovede nielen na tieto otázky prináša článok Hovädzie mäso – druhý diel seriálu o mäse, hlavnom delení a vhodnom použití jednotlivých častí.
Obľuba morských plodov aj v našej krajine bez mora neustále stúpa. Pokiaľ im dáte šancu, zistíte, že sú veľmi lahodné, zdravé a jednoduché na prípravu.

Stránky